Investment Bank Serving the Benelux

We are trusted investment banking advisors to business owners and senior executives of leading private equity firms and public and privately held companies around the world.

Connect with us

Lincoln Offices

Amsterdam

WTC Amsterdam
Tower Ten | 20th floor
Strawinskylaan 1665
1077 XX Amsterdam
The Netherlands
+31 20 7670 311

MAP

Brussels

Louizalaan 380, Avenue Louise
1050 Brussels
Belgium
+32 2 320 26 00

MAP

Lincoln International in Nederland

De Benelux-afdeling van de Amerikaanse investment bank Lincoln International met kantoren in Amsterdam en Brussel groeit hard en trad in meer dan 95% van de transacties op voor de verkoper. Lincoln International heeft de afgelopen jaren wereldwijd het grootste aantal private-equity-exits (verkoopsprocessen voor het verkopen van bedrijven) begeleid, meer dan welke andere zakenbank ter wereld dan ook.

In 1996 begonnen als M&A boutique, inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met meer dan 500 M&A-professionals die het afgelopen jaar meer dan 200 transacties hebben voltooid. Lincoln International, vernoemd naar de zestiende president van de Verenigde Staten, is actief in meer dan 15 landen en biedt investment banking-diensten aan gericht op de mid-market, waarvan voornamelijk M&A-advies.

Eric Wijs startte in 2010 de Nederlandse vestiging, iets wat hij eerder ook succesvol heeft gedaan voor Lazard in 2004. Lincoln was al in veel landen aanwezig maar nog niet in Nederland, België en Luxemburg, waar juist wel een grote mid-market is met veel M&A-activiteit. Enerzijds bood Lincoln daarmee de mogelijkheid om een nieuw team op te bouwen en anderzijds een sterke positionering door de combinatie van global reach en sectorexpertise.

Met kantoren in Amsterdam en Brussel heeft Lincoln International een sterk momentum als opkomende M&A adviseur in de Benelux met focus op sell-side transacties. Het Benelux kantoor van Lincoln International trad de laatste 10 jaar op als adviseur in cross-border transacties waarbij verschillende en investeerders betrokken waren uit Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast hebben wij met deze omvang de kritische schaal om M&A professionals vrij te maken zich te specialiseren en daarmee diepgaande sector expertise aanbieden.

Na de opening van het kantoor in Brussel heeft Lincoln International 21 kantoren in 16 landen wereldwijd. Lincoln International biedt investment banking-diensten aan gericht op de mid-market, met een sterke focus op advies bij fusies en overnames (M&A). Door een unieke combinatie van global reach, diepgaande sector expertise en een succesvolle partnership-structuur, is Lincoln International inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste mid-market zakenbanken wereldwijd. Lincoln International heeft 500 M&A-professionals die het afgelopen jaar 200 M&A transacties hebben voltooid.

Klik hier voor meer informatie over de aanwezigheid van Lincoln in de Benelux.

Carrières: benelux_careers@lincolninternational.com

Student carrières: benelux_studentcareers@lincolninternational.com

Meet our Senior Team in Benelux